Pinot noir fra Loire til far…. med lidt gamay i

Phillipe Tessier , Cheverny, point du jour fra 2014. Vinen er primært på pinot noir vist ca 70 % og resten er gamay. Vinen er fremstillet sådan ikke-interventionistisk… Alright alright alright (hvilken uhørt flot mandlig skuespiller med et bagkatalog af sindssygt dårlige film,som han dog i de senere år desperat har rådet bod på ved at medvirke i sindssygt gode film, er kendt for at sige netop de tre ord, alright alright alright?) Rigtige svar belønnes med respekt.image

 

Tilbage til sporet. Ikke-interventionistisk. I Gyldendals store danske er intervention beskrevet som følger: intervention, centralt begreb i international politik, hvor det dækker over et bredt spektrum af handlinger fra blød indblanding/påvirkning gennem samtaler og diplomati til indgriben med militær magt.

Så jeg drikker altså en vin, hvor man som en anden FN fredsbevarende styrke i et mindre bemidlet land, som ingen egentligt rigtigt interesserer sig, lader stå til, mens man observerer på at det hele går over eller ad helvede til….

Jeg får sgu pludselig en lidt syrlig smag i munden…men ‘hov’ med noter af røde og lidt mørke bær. Med en saft så ren og knivskarpt klar i sit udtryk som Anders Fogh efter sin morgen løbetur. Det er jo ganske godt “lavet” det her. Også selvom ham Phillipe Tessier altså kun har kigget på, at det lavede sig selv. Fandme satset. Jeg prøvede det sidste år med druerne fra min enlige vinstok i haven. Det blev overhovedet ikke nær så godt. Meget langt fra faktisk.

Forhandler: gladvin

Pris: 150kr

Rating 4.5/7

 

2 meninger om “Pinot noir fra Loire til far…. med lidt gamay i”

Skriv et svar