Med store evner følger et stort ansvar.

Danmarks måske vigtigste vinblogger er på det grønne træ. Mit parfumebrand er netop udkommet, Frapatto for men og Dolcetto for women. Spritny serie af børnetøj, Pinot & Gamay. I 2017 kan i se frem til smykkeserien Rondinella.

Som en Danmarks mest indflydelsesrige bloggere og iværksættere, blev jeg fornylig interviewet til et af Danmarks førende livsstilsmagasiner. Fokus var på emner som disruption, iværksætteri, ansvar, magt og indflydelse. Hele interviewet kan i læse i magasinet, men jeg bringer en lille snas her på bloggen.

“Hvad driver dig?

Det er ikke pengene. Det handler om frihed. friheden til at udvikle  mig selv som menneske, og de mennesker jeg møder. Det er i mødet, at tingene virkelig rykker

Føler du der følger et særligt ansvar med den stemme du har fået?

Tror det var Nietsche der sagde, med store evner følger et stort ansvar.

Hvem takker du for din succes?

Gud, Muhammed, Gandhi.. alle de store tænkere.

Tror du der er en mening med de ting du skaber?

Livet i sig selv giver os ikke mening, vi skaber selv meningen i livet.

Hvem er dine forbilleder?

Det må være ham fra Hummel.

Er der for dig forskel på magt og indflydelse?

Jeg er fuldt ud bevidst om, at min mening kan både skabe og ødelægge. Det er et kæmpe ansvar. Men det handler om proces. Ødelæggende ord fra mig er en mulighed for udvikling for den anden.

Er der nogle nye projekter i støbeskeen?

Vil ikke afsløre for meget, men jeg er pt i gang med at indspille nogle covernumre med David Owe. Tror de kommer i handlen omkring påske.”

Ja det er super vigtige emner og betragtninger der kommer på banen her. Er vild med et interview der tør gå tæt på. Overflade er der nok af i disse post faktuelle, trumptistiske tider.

Aftenes vin er Domaine Philippe Tessier, Cour Cheverny, Les Sables 2013. Druen er Romorantin. Vi er i Cour Cheverny i Loire. Voldsom aromatisk næse. Vild i næsen, som man siger. Modne frugter, krydderier, honning. Den er fyldig, kraftig, men en stormarkant syre holder snor i herlighederne. Vildt interessant vin. Hvis du er til vin fra Jura og knastør sherry, vil du helt sikkert finde den her krabat spændende.

Forhandler. Gladvin

Pris: 150kr

Rating: 5/7