Vinblogger laver coversang. Resultatet vil chokere dig.

I dag vil Danmarks måske vigtigste vinblogger vove et stykke af pelsen og springe ud i mudret farvand. Jeg vil gå i de dybe fodspor af den store Flemming Bamse Jørgensen. Hvem husker ikke Vimmersvej. En fortolkning af the lion sleeps tonight. En sang som igen er baseret på den sydafrikanske melodi Mbube.  Vimmersvej kom af ordet wimoweh, som synges i the lion sleeps tonight. Opmuntret og klar, vil Danmarks måske vigtigste blogger overhovedet, give genren et forsøg.

Hvilken sang bliver det? tænker i nok spændt. Jeg går all in på det her. Make or break som vi siger i showbizz. Lionel Richie med Hello. En gigant klassiker med legendariske linier som:

Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you?

Kunne ikke have skrevet det bedre selv. Men nu giver jeg den et go på dansk.

 • Jeg er alene i min bar
 • Jeg drikker vin fra flasker
 • Så mange gang’
 • Jeg ser ofte flasken blive tom
 • Hallo
 • Kan jeg nok en af dem få?
 • Jeg kan se det i dit blik
 • Jeg kan se det i dit smil
 • Du tænker jeg har fået nok af vin i nat
 • Du ved lig’ hvad du si’r
 • Du ved lig’ hvad du gør
 • Og jeg vil bare lig’ sige
 • Jeg elsker vin.
 • Jeg savner, at se en ny på mit bord
 • Og sige dig om og om igen
 • Hvor flot du er
 • No’en gang’ er det bar’ for svært
 • Hallo
 • Jeg må sig’ dig no’et
 • For jeg tænker hvor du er
 • Og jeg tænker hvad du gør
 • Er du et sted alene
 • Er der no’en der drikker dig
 • Fortæl hvordan du åbnes kan
 • For jeg har slet ingen ide
 • Men lad mig lig’ sige
 • Jeg elsker vin
 • ( fedt instrumentalt guitarstykke )
 • Gentagelse af sidste vers.

Ja kært barn har mange talenter. Det kom jeg ret godt om ved, hvis jeg selv skal sig’ det.

Vinen. Poggiotondo, Chianti 2014, øko. Duft af Italien ( hold nu kæft noget lort at skrive). Masser af frugt. I munden blød lækker frugt. Godt med syre. En svag men tilstedeværende tannin. Masser af friskhed. En vin der ikke buldrer eller gør sig finere end den er. Det er simpelthen bare gedigen autentisk god rødvin. Italiensk. Igen en vin der med stolthed lægger sig i det fornuftige prisleje omkring 100kr sedlen.

Forhandler: Sigurd Müller vinhandel

Pris: vist ca 85kr

Rating: 5/7 Go til prisen, som man siger.