Sådan steger du juleanden. Tips og tricks.

image

Tips og tricks til den perfekte julemiddag. Sprød svær på flæskestegen. Sovs der ikke skiller. Hjemmelavet rødkål (hører jeg nogen sige råkost). Sprød saftig and. Den perfekte ris med mandel. Ideer til en anerledes mandelgave.

Hvis det er den slags du gerne vil læse om, kan Danmarks måske vigtigste vinblogger henvise til Danmarks måske dårligste dagblad BT. Er ret sikker på, at BT har fundet en artikel fra sidste jul der går i dybden med lige de emner. Og hvis vi er heldige, er der nok også lidt om alle de alvorlige symptomer i tarmsystemet vi bør være ekstra obs på.

I aften er vi i Roussillon. Det er det der Languedoc-Roussillon område i sydfrankrig. Vi er ved foden af Pyrenæerne. Jørgen Leth country. Manden bag vinen er Michel Chapoutier, og han er vist en vældig vigtig fyr i vinverdenen. Domaine Bila-Haut, L’esquerda. Årgangen kan jeg ikke huske. Druerne er Grenache, Syrah og Carignan.

Masser af mørk frugt, lidt lakridset, mørke krydderier. I munden blød frugt med et pænt bid af tannin. Vinen blev drukket for flere dage siden, så mine noter står lidt uklart for mig. Men det var absolut dejlig struktureret balanceret vin.

Ingen er nogensinde blevet fattig af at give.
Citat: Anne Frank

Forhandler: Sigurd Müller vinhandel

Pris: ca 135kr

Rating: 4,5/7