Prima non prenderle……”Rent bur”

image

Modtog i dag på mail, et af Vinimportørens Carlo Merollis nyhedsbreve..

Emnet var vino fra Chianti…. Og da min let mudrede midtugehjerne forbløffende nok formåede, at få nogle synapser og receptorer i sving, var der en lille stemme der hviskede: hey stodder… Ja jeg taler til dig. Ligger der ikke en Chianti fra ham Carlo fyren ude i skuret… 

Jeg er ikke sen til at handle på små stemmer, der omtaler alkoholiske drikke, så rødvin du er så godt som snart nede i min mave..I love Chianti, chianti, chianti, chianti. Here it goes down, down into my belly.

Savignola Paolina, Chianti Classico Riserva DOCG 2011. 90% sangiovese og 10% Colorino. Duft af robusthed!!! Noget uåbnet og lukket. Mørk frugt, lakrids, krydderi i retning af noget muskatagtigt..En anelse lukket og utilnærmelig, men åbner sig hurtigt. Bløder op. I munden fyldig mørk frugt holdt godt i hånd af pæn tannin og en dejlig bitterhed. En vin der ikke lefler…. Det er tørt, robust på den fede måde.

Ikke alle er glade for Italien. Den walisiske angriber Ian Rush efter sit ophold hos Juventus: jeg fandt mig aldrig til rette i Italien, det var som at bo i et fremmed land.

I’d rather walk alone…

 

Importør: Carlo Merolli

Pris: vist 185kr

Rating: 4/7