Brune øjne, en våd ru tunge og en fed power ballad.

Danmarks måske mest fordomsfri vinblogger vil tale lidt om fordybelse og hengivelse. At give sig hen til et andet væsen. Tiltrækningen af ikke menneskelige dyr. Samkvem mellem menneske og dyr, zoofili, sodomi, dyresex, i juridisk term crimen bestialis. Samkvem af denne art mellem menneske og dyr, ved lov ulovliggjort i 2015.

Dette indlæg skal ikke forståes som en uenighed i denne lov, ej heller en opfordring til at bryde samme. Men som opvokset på landet, vil jeg gerne sætte lidt fokus på kipkalven. At svømme hen i store brune øjne, at mærke en stor våd ru, ivrigt suttende tunge.

Intet kan vel bedre indkapsle essensen af den følelse, end en überfed power ballad. Hvem husker ikke Heart med Alone eller Foreigner med I wanna know what love is. Nu vil i også kende Vingejst med nummeret Tonight.

(Instrumentalt klaverstykke intro..)

I see you standing in the field
Wonder what is on your mind
Thinking about taking you home
Showing you a real good time
At night I will tie you up
Find a chair to raise me up
Go on till you say stop
Tonight.

I want to touch your big red lips
This waiting driving me insane
Longing to hold you tight
No one in here is to blame
I can hear your call
Afraid I might fall
I will give you all
Tonight

(Omkvæd)

Tonight our love will grow strong
A love so special can’t be so wrong
Tonight I’ll show you the beast in me
Fullfill our every fantasy.

(virkelig fed guitarsolo)

So many days in tears and pain
But i never really cared to see
The dirty secret within me
How can we be high and free
Our love is no crime
No judge can give us time
Prison and or fine
Tonight.

(Omkvæd og guitar outro).

Puha. En stærk tekst med et stærkt budskab. Love is blind.

Domaine de Majas, Cotes Catalanes Rouge 2014. Vi er i Languedoc-Roussilon. 50%Grenache 50%Carignan. Biodynamisk. På cement og stål. Ingen fad. Læder, godt med blåbær og lidt kirsebær i næsen. Tørt og rustikt. I munden en behagelig blød frugt som slutter med en dejligt balanceret tannin og syre. En virkelig balanceret skøn vin. Meget præcis vin hvor saft, kraft, kølighed og elegance går hånd i hånd.

Forhandler: bla Vinova

Pris: 120kr

Rating:5/7

Weinreich fra Rheinhessen, økologisk. 100% Spätburgunder. 2013. Lige kold nok fra køleskabet tænkte jeg, nå endnu en grønt urtet stilket spätburgunder ting fra Tyskland. Efter tid og varme gav den dog mere gas. Dybere, en dragende duft. Masser af bær sammen med noget, som jeg med min manglende referenceramme kun kan beskrive som ensilage. Altså noget grønt/græs gæret. Dybt og godt. I munden masser af rød frugt og dejlig pæn lang syre. Med en pris på 205kr kan man velsagtens godt forvente et eller andet. Bliver det indfriet? I første hug kan man foranlediges til at sige nej, men lidt tid i selskab med vinen og den vokser ligeså stille ind under huden. Det er vel bare pissegodt underspillet Spätburgunder. Jeg holder af underspillet.

Forhandler: Extrabrut

Pris: 205kr

Rating 4,5/7