Endelig en drue jeg kan genkende i en blindsmagning.

image

Tenuta di Tavignano, Barbarossa, lacrima di Morro d’Alba 2014 fra Marche.

Lacrima druen. Fandeme godt nok en drue der er helt sin egen. Sjældent man støder ind i en vin/drue som fremstår egentlig vulgær og kvalmende. En nærmest rosenagtig kvalm duft præger druen. Får et billede af en kvinde iført en latex heldragt med en buket røde roser i favnen. Vulgært, ja… Meeeen også indsmigrende, pirrende og dragende. I LOVE IT.

Der tog tingene da lige en pludselig drejning. Men lacrima har altså bare noget vulgært og dragende over sig.

I munden…. Nej nu stopper det her… Er der en pæn balance af frugt, syre, kun en smule tannin og en behagelig afsluttende bitterhed.

Det er helt klart en vin/drue, som ligesom kvinden i latex med roser i favnen, vil dele vandene. Enten er du til det, ellers er du ikke. Men det er fucking fløjteme mig anerledes. Hvis du er frisk på lidt sjov i gaden og glemmer alle de løftede pegefingre for en stund, så skal det her prøves….. Altså vinen. Eller det hele på samme tid, om du lyster. Du ved ikke om du vil elske det før du har prøvet det.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris: 85kr

Rating 5/7

Skriv et svar