Den uperfekte vinblogger.

Er Vingejst Danmarks mest perfekte vinblogger? I manges optik er jeg velsagtens billedet på den perfekte vinblogger, det perfekte menneske. Den måske største vinblogger danmark har læst. Med en til tider næsten gudeagtig status. Men er der virkelig ikke mere til historien om mig? Har jeg skabt et monster? Et ustyrligt alterego.

Måske har jeg i min iver efter at opnå likes, til tider også forvrænget billedet af mig. Filtreret det uperfekte, det grimme fra. Tilbage står et glansbillede. Et retoucheret liv. Rigtige meninger, rigtige vine. Økologisk, biodynamisk og naturligt. Et liv uden tilsætning. Fanget i rollen.

Jeg forstår nu fuldt ud, hvad det er af kunstneriske og personlige kvaler skuespilleren Daniel Craig går igennem. Fanget i en rolle efter fire film i rollen som James Bond. Jeg er da overbevist om, at Daniel er og kan meget mere end blot spille en endimensionel britisk agent med psykopatiske træk. Men ser offentligheden ham som andet? Og allerværst, ser han sig selv som andet? Det er en fare vi kendte dagligt må forholde os til, og tackle efter bedste evne.

Modigt vil jeg derfor her forsøge at beskrive hvordan også jeg kan rammes af misundelsens grimme væsen. Ganske som selv de mest ordinære mennesker.

Hvorfor er jeg så træt af, at se brødrene Beha flashe deres slanke solbrune overkroppe? Jeg er bleg, overvægtig, og padler rundt i en vandcykel i Fårup Sommerland.

Hvorfor bliver jeg irriteret, når en rigmandssøn i sin private helikopter hver fredag flyver til Henne Kirkeby Kro for at spise fish and chips? Jeg kører hver fredag i Peugeot Partneren ned til den lokale grillbar og bestiller en pølsemix og en kakaomælk.

Hvorfor hader jeg ham der om morgenen overhaler mig i en Tesla i Titanium silver med beige next gen sæder. Min bil er en brugt grønligagtig Peugeot Partner med grå stofsæder og plastik instrumentbræt der knirker.

Hvorfor er madanmelder Ole Troelsø en kæmpenar, når han på Instagram poster et smiley ansigt lavet af 22 dåser af forskellige typer af lækker caviar? Er offentlig ansat socialarbejder og 30g dansk caviar koster 610kr.

Hvorfor synes jeg Jussi Adler Olsen er en arrogant stodder, der skriver intetsigende krimier med forudsigelige plot? Jeg har 3-5 følgere på en vinblog med et grimt layout, der bærer præg af et fattigt ordforråd og dårlig tegnsætning.

Puha. Det lettede sgu….

Aftenens vin. Vi er i Espana. Lignum Tinto 2014 fra Albet Noya i Penedes. Cabernet Sauvignon, Garnache og Merlot. Økologisk og vist nærmest biodynamisk. Lækker duft. Krydret, mørke frugter, syltede kirsebær og blommer. I munden fyldig frugt men også både en pæn syre og tannin. Ikke så meget mere at sige. En vellavet crowd pleaser. Forhandleren beskriver den således ‘Det er en fantastisk all-round vin, som vil være yderst velegnet til buffetter’. Ja tydeligere kan det vist ikke beskrives.

Forhandler: Laudrup Vin

Pris: 120 for 1stk, 90 ved 6stk

Rating: 3,5/7