Bedre end Barolo?

image

Aglianico drue fra Campanien. Vine på aglianico bliver sammenlignet med Barolo… Hvorfor de sammenligninger.  Skal Syden vejes mod Norden. Det “dovne” og “selvforskyldte” fattige  “halvgræske” syd må måle sig med det intellektuelle, driftige og elegante nord. FUCK det. Det er da ikke sødt. Tænk hvis jeg kaldte sønderjyder nationalkonservative tabere eller københavnere ustrukturerede forstyrrede typer, der dækker over deres inkompetencer, ved at tale uafbrudt og sætte super foran hverandet ord…. Det ville ikke være supersødt, vel?

Det her er Taurasi. Det er minimum 85% aglianico. Det er San Paolo Taurasi DOCG 2005. Det er mørkt, let orange. I smagen noget blomme/sveske, noget bittert, bildæk, mineralitet!!!, forkullet…lakrids….Tjaaaa. Og den skønne skønne tannin. Meget struktureret vin. Ganske god balance. Absolut en vin der giver følelse af stor vin til en rimelig pris. Eneste anke er at den måske er lidt kedelig. Ikke en vin jeg vil huske. Det er ikke bedre end Barolo. Det er bare god vin.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris 190kr

Rating 4,5

2 meninger om “Bedre end Barolo?”

Skriv et svar