Winedogging er tilbage.

Danmarks måske frækkeste vinblogger er i erotisk topform. På utallige opfordringer har jeg valgt at genoplive Winedogging. Jamen så mangler vi da bare, at ABBA bliver genforenet i originalbesætning. Og det sker så ligesom aldrig, for det pis gider Agnetha Fältskog bare slet ikke.

Grundet de ubehageligheder jeg løb ind i sidst, jeg tænker her på episoden på fyn, flere episoder med ordensmagten og en enkelt virkelig grim oplevelse med en medarbejder ved Banedanmark, vil jeg fremadrettet henlægge arrangementerne til vores åbne og tolerante naboland mod syd. Herzlich Wilkommen aus Weindogging.

Jeg har oprigtigt været i tvivl om ved hvilken rasteplads første weindogging skulle afholdes. Det er jo alfa omega, at komme godt fra start. Jeg har derfor valgt at læne mig op af den tyske bilorganisation ADACs anbefalinger. De har testet flere rastepladser og transportcentre ud fra bl.a. hygiejene, udendørsfaciliteter, familievenlighed og gastronomi.

Valget er faldet på Börde Syd på A2 i Sachsen Anhalt. Det er en rasteplads med flotte anmeldelser over hele linjen. Top of the line.

Peugeot Partneren fortjente at blive lidt ekstra forkælet inden den lange køretur, så vi slog et smut forbi CircleK. Her stod den på wellness for alle pengene. Vi snakker den dyre sæson polish deluxe med forskum, undervognsvask og dobbelt polering. Undertegnede fik samme tur hjemme på latrinet. Uhm dobbeltpolering.

Køleboksen sat i stik. Et par flasker dejlig vin og ud på motorvej E45. Deutschland hier kommen wir.

Så herfra er der nærmest kun at sige, Herzlich Wilkommen aus Weindogging Deutschland 2017. Bringen Sie gute laune und gute weine. Sehen wir uns? Das glaube ich genug. Bis Bald. Tschüss.

Aftenens vin er fra Marc Weinreich ( for realz hedder han det? ). I Rheinhessen. Vinen er på Spätburgunder og Schwarzriesling (Pinot Meunier). 2015. Økologisk. Godt med røde lyse bær. I munden masser af rød blød frugt, sødme og en skøn prikkende syre på tungen. Der er ikke så mange ord at sige. Jeg vil jo gerne virke dannet, så leder efter mejeriprodukter, peber, stald, muld, forårets første blade på bøgetræet.

Men nogle gange handler det bare om balance og harmoni, om frugt, syre og sødme. Mere bøvlet er det ikke. Det her er top drikkevenligt guf. Jeg kan li’ det. Rent og harmonisk med lidt kant. Det er kunsten at turde gøre det komplekse simpelt.

Forhandler: Extrabrut

Pris: Købt i forsalg til 80kr. Ellers vist 95 kr.

Rating: Jeg er i godt humør 5,5/7