Vinblogger forarger igen. Er han gået over stregen denne gang?

Hoch, Fiasco, Bourgogne, Bocksbeutel, Champagne, Bordeaux og Magnum. De høje slanke Hoch fra Alsace og Mosel. De buttede Bocksbeutel fra Franken and so on and so on. Danmarks måske mest fordomsfri vinblogger elsker alle disse typer af flasker og det de indeholder.

Som en hyldest til vin i alle dets former og indhold, afholder vingejst henover sommeren Vinpetting i Parken. En super inspirerende event, hvor vi kommer helt tæt på flasken og vinen indeni. Første gang afholdes i Kildeparken i Aalborg og entreen er sølle 200kr. Men så er det også bare at give sig hen til alverdens flasker. Følg din lyst.

Forestil jer det grønne græs, solen bagende fra en skyfri himmel. Hundredevis af mennesker og ditto vine i skøn forening. Jeres favorit vinblogger i hed omfavnelse med en buttet Bocksbeutel med Silvaner fra Franken og en slank Hoch fra Mosel med dejlig sødmefuld Riesling indeni.

Ghettoblasteren blæser tonerne af Johnny Gill med Rub you the right way, udover parken.

….Can you feel the magic in my hands/ When I touch and rub you the right way/ Stroke applied with tenderness/ When I hold and rub you the right way”……

Ses vi?

Så er vi på Sicilien hos Franco Zanovello. Vinen er Frappato-Petit Verdot Sicilia Igt 2014. I næsen varm, grønne jordede hårde italienske krydderurter, tør, let sødme, floralt (måske), mørke bær a la blomme, salmiak lakrids! Fantastisk aroma. Var lidt spændt på blandingen af Frappato og Petit Verdot, men et eller andet fungerer. I munden godt med pæn fyldig frugt. Alt er dog holdt stramt og læskende med en god syre og pæn tannin. Egentlig ganske let drikkelig. Dejlig balance. Flot forhold mellem pris og kvalitet.

Importøren Carlo Merolli kalder den et scoop. Jeg glade amatør er helt enig. Normalt køber jeg sjældent mere end en eller to flasker af samme vin, men fortryder jeg ikke købte mere end to af den her bandit.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris: 95kr

Rating: 6/7