Berømt vinblogger udvikler app.

Danmarks måske mest ‘so ein ding’ vinblogger viser sig at være lidt af en electronista fashionista. Trofaste læsere af Danmarks bedste blog vil vide, at undertegnede er overmåde glad for et vist vilddyr af en Peugeot Partner. I bestræbelserne på at møde ligesindede gik Vinbloggeren i tænkeboks.

Et par timers ædruelighed, og vupti en ny app er udviklet. Navnet, Find Partner. Opret en profil, smid et par billeder op af din Peugeot Partner, skriv lidt om årgang, motorstørrelse osv, og straks er du klar til at mødes med andre Partnere.

For nyligt under en tur til Bourgogne, stod appen sin prøve. Vel ude på A31/E21 mod Paris, Toul, Dijon, Lyon, var der showtime. Søg Partner i søgefeltet. I løbet af kort tid havde vi en convoy af Peugeot Partnere. Forestil dig kære læser, en 20-30 Peugeot Partnere i alle farver og størrelser, i lige linie, blæsende afsted på motorvejen med 90-100 kilometer i timen i yderbanen. Et syn for guder. Tro mig, de andre bilister gjorde store øjne. Senere stod den på rasteplads, Bourgogne og højt humør. Dejlig dag og en dejlig app.

Mellissa: Why do they call you the Duck? 

Rubber Duck: Because it rhymes with “luck.” See, my daddy always told me to be just like a duck. Stay smooth on the surface and paddle like the devil underneath!

Fra filmen Convoy, 1978, instrueret af Sam Peckinpah, med Kris Kristoffersen, Ali McGraw og den store Ernest Borgnine.

Vi er i Bourgogne. Bertrand de Monceny, Hautes-Cotes de Nuits, Pinot Noir, 2014, økologisk. Meget burgundisk i næsen. Masser af røde bær, viol og noget af det velkendte let animalske og muldede. Ganske indsmigrende duft. I munden røde bær. Efter den velkendte lette sødme indtræffer en surhed, som overdøver oplevelsen. Vinen virkede ikke fejlbehæftet, men selv en meget amatøragtig vinblogger kan tage fejl. En vin der starter godt men slutter skidt. Pas på med supermarked bourgogne.

Forhandler: Irma

Pris: 120kr

Rating: 2,5/7