Lidt mere Loire til far…Cheverny revisited.

image

Le Clos du Tie-Boeuf ligger i byen Les Montils i Loire, Cheverny appellationen. Det er brødrene Puzelat( fedt navn)…. Og de laver… Ja.. Naturvin.. Vild gær og hold igen med svovl osv osv. Og drengene er vist ret hotte i naturvins kredse.. Er det lidt som at være hot i modeljernbane klubben på langeland?.. Med al respekt for modeljernbaner og Langeland.. Den her Vin Rouge er på Gamay og er fra 2013. Her har vi også fat i vin lavet på maceration carbonique. Tror jeg skal prøve det med mine druer og min sodastream maskine…Det må da virke. Læs evt en let forståelig artikel af Søren Frank i Berlingeren hvor han skriver lidt om emnet.

http://www.b.dk/mad/toerstens-vin. Kan ikke finde ud af det link halløj så find selv artiklen hvis du orker.

Vin Rougen er lys, meget aromatisk. Masser af bær. En dejlig frisk læskende Crisp prikkende fornemmelse…syre. En let bitterhed. Virker lidt udtørrende på slutningen… Og det giver jo altid lyst til en slurk mere. Jeg fik ikke en fræk fransk frokost til den her, men det ville absolut have klædt den. Selvom den kan bælles har den alligevel behov for lidt mad, synes jeg ihvertfald.

forhandler: Gladvin…. Ja igen igen..

Pris: Vist ca omkring 120kr

Rating 4/7

 

 

 

Skriv et svar