Berømt vinblogger i stormvejr. Naturorganisationerne raser.

Danmarks måske mest tissetrængende vinblogger er kommet ud i lidt af et stormvejr. Det viser sig, at undertegnede bor i umiddelbar nærhed af ammoniakfølsom natur. Målinger viser at tålegrænserne i området er langt overskredne.

Flere videooptagelser og fotos fra forskellige kilder, viser med al tydelighed en glad og meget lettet vinblogger urinere på selvsamme natur. De meget håndfaste beviser, har affødt et ramaskrig blandt naturfolk.

Området viser sig nu ydermere at være yngleplads for den sjældne lyserøde tigerfrø. Dette var undertegnede rent faktisk vidende om, da disse små søde frøer er ganske sjove at sigte efter under vandladning.

Formanden for danske naturfrelsere Ingelise Allerblomst udtaler følgende ‘Vi ser med stor alvor på denne sag. Den er et udtryk for et menneskeligt og moralsk forfald. Vi har sat os op på den helt store selvfede, selvhøjtidelige hest. Ih hvor det føles skønt at pege fingre. 

Danmarks måske mest undskyldende vinblogger har i et anfald af rygrad valgt, at stå fast på min ret i den her sag. Jeg henholder mig til FNs verdenseklæring om menneskerettigheder artikel 13 stk 1. Enhver har ret til at bevæge sig frit og lade vandet, og til frit at vælge tissested inden for hver stats grænser.

Danmarks måske skarpeste juridiske vinblogger slår til igen. And the truth shall set you free. Nothing further, your honor.

En lille vino rejste, med ekstrapost fra land til land, hans agt det var at hilse på verdens største mand.

Og det lykkedes. Vin fra Carlo Merolli til verdens måske største vinblogger. Majnoni Guicciardini, Chianti 2016, økologisk. Sangiovese og måske lidt andre druer. Jeg kan overhovedet ikke huske mine noter om vinen. Men det er frugt, røde frugter og især de lidt mørkere som kirsebær. Det er italiensk, rustikt, og dejlig syre friskhed. Det er flot basisvin. Det virker bare rigtigt.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris: 80kr

Rating: 5,5/7.