Nu gik det lige så godt.

Danmarks måske mest lyssky vinblogger har en tilståelsessag. Der er for nyligt fremkommet dokumentation for, at mindst 20 indlæg her på vingejst.dk er rent plagiat.

Der er faktisk tale om så klokkeklart plagiat, at jeg som den første skal understrege hvor meget det piner mig.

Jeg er skyldig i uagtsomt intellektuelt tyveri. Jeg bøjer mig i støvet for dokumentationen. Jeg siger undskyld.

Det viser sig, at de indlæg det drejer sig om, indeholder længere passager direkte afskrevet efter eksempelvis populære popsange. Personer, der optræder i op til flere indlæg, viser sig at være fiktive. Mange af de beskrevne hændelser det pure opspind.

Hvor kan et eventuelt ansvar placeres?. Det får vi nok aldrig svaret på. Så lad os se fremad og slutte med disse ord.

Jeg har altid haft en drøm. At denne blog vil rejse sig og udleve dens sande betydning af sin overbevisning. At alle blogs er skabt lige. Ich bin ein weinblogger, og spørg derfor ikke hvad din vinblogger kan gøre for dig. Spørg hvad du kan gøre for din vinblogger. Make vingejst great again. Yes we can.

Aftenens vin er fra Langeland bedre kendt som Chile. Det er Cono Sur, Pinot Noir 2014 økologisk. Cono sur er Big deal i Chile. I duften ganske aromatisk Pinot Noir næse. Røde frugter, hindbær, kirsebær. Let animalsk. Grønne urter. Noget lidt gummiagtigt( ikke ubehageligt). I munden dejligt tør. Røde frugter. Pæn lille syre. En dejlig vin til prisen. Ligger på en knivsæg til at kamme over til noget ‘vammelt’.  Noget jeg synes man oplever ved visse billigere, og til dels også lidt dyrere Pinot Noirs. Her holder den sig heldigvis indenfor rammen. Jeg foretrækker den lidt til den kølige side. Er det stor vin? Nej. Men til en pris omkring 60kr får man personlighed og druekarakter. Ikke så dårligt endda.

Forhandler: Meny, og vist flere andre

Pris: 1 stk 70kr, 2 stk 120kr.

Rating: 5,5/7 for flot sammenhæng mellem pris og kvalitet