Good evening. This is the intergalactic operator. Can i help you?

We interrupt this blog post with an important message:  Gæt hvilken fantastisk sang dagens overskrift stammer fra, og vind flot præmie. Smut på fjæsbuk og skriv navnet på bandet og sangens titel. Vinderen finder jeg ved simpel lodtrækning blandt de tusindvis af svar. Den heldige vinder vil få en bærende rolle i næste indlæg her på Danmarks måske bedste vinblog. We now return you to your favourite wineblog post of the day. Do you have for me the ‘massage’?

Wine: the final frontier. These are the blog posts of the wineblogger Vingejst. My five-year mission: to explore strange new wines, to seek out new grapes and new areas, to boldly go where no wineblogger has gone before.

2 september 2015 blev Andreas Mogensen den første dansker i rummet. Undertegnede blev i maj 2017 den første dansker til at foretage en interstellarvinøs rejse. Et styk godt brugt Peugeot Partner, to nordkoreanske Taep’O Dong raketter, tre styrefinner af krydsfiner og en ordentlig gang knofedt. Resultat: Et styk badass Peugeot Partner Spaceship 1.

Dagens interstallare vintur i Partner Spaceship 1 går til Spanien. Vinen er fra mægtige Torres. Celeste Crianza 2013 fra Ribiera del duero. 100% tempranillo. Celeste betyder den himmelske. I flot tråd med blogindlægget iøvrigt. Og jo egentlig også en rammende beskrivelse af jeres alle sammens favorit vinblogger.

Vinen har flot duft. Mørke bær, syltede kirsebær, træ, krydderi. Dette går igen i munden. Dejlig rensende syre og lille velintegreret tannin. Vinder på dejlig duft og stor frugt. Harmonisk vin. Ganske mainstream behagelig pleaser.

Forhandler: Kvickly

Pris: 129kr

Rating: 4,5/7

Look, Dave, I can see you’re really upset about this. I honestly think you ought to sit down calmly, take a stress pill, and think things over. (Rumrejsen 2001)