Kommer inspektørerne fra Guide Michelin forbi?

Danmarks måske gourmeste vinblogger er mæt. Ikke af dage, men af god mad, god vin og godt selskab. En aften i madens og vinens navn. En extravaganza i velsmag. Succesen har født en tro på, at en stjerne eller to i den forjættede Guide Michelin er lige på trapperne. Værd at køre en omvej efter.

Hold fast nu går det stærkt.

Fine dining bacon aka sprødt kyllingeskind med estragoncreme og caviar. Skeen med popcornscreme, caviar, sprødt og syrligt
Grillet salat, østers, citrus, dild, æble og fløde
Stenbiderrogn, wasabicreme, æble/dild og sprødt rugbrød
Jomfruhummer, tomatvand, skinkeolie, caviar og aromatiske urter
Sprød fuglerede af nudler, syltet æggeblomme, havesyre og dild
Brisler a la restaurant Relæ. Med blomkål og hønsesky
Rimmet torsk, jomfruhummerbisque, dild, caviar
Selleri, svampe stegt og tørret, syltede løg, brunet smør med salvie
Pighvar butterchicken med brunede løg
Svinebryst, gule ærter, rucola, æble, rucolaolie og sauce på grisehaler
Nyretapper med masser af løg og berberis
Blåskimmel, pære, crumble, granite på kefir
Chokoladekage, vanilleparfait og dadelsky

Fik i vin? tænker i velsagtens. Nej. Kun saft på fermenteret rosenkål. NOT.

Champagne Mansard 2006. Weingut Leitz, Rudesheimer Berg Roseneck 2012. Soter North Valley Pinot Noir 2014 fra Oregon. Arterberry, Dundeee Hills 2014, Oregon Pinot Noir. Hacienda Monasterio, Ribera del Duero 2014, Brunello di Montalcino, Riserva, Querce Bettina 2006.

Tak til Michael og Vivian for godt selskab og en super service. Retterne fløj ud af køkkenet og ned i vores maver.

Rating: 7/7 for uhørt flot behandling af råvarerne og et perfekt vinmatch.