Vinblogger forarger igen. Er han gået over stregen denne gang?

Hoch, Fiasco, Bourgogne, Bocksbeutel, Champagne, Bordeaux og Magnum. De høje slanke Hoch fra Alsace og Mosel. De buttede Bocksbeutel fra Franken and so on and so on. Danmarks måske mest fordomsfri vinblogger elsker alle disse typer af flasker og det de indeholder.

Som en hyldest til vin i alle dets former og indhold, afholder vingejst henover sommeren Vinpetting i Parken. En super inspirerende event, hvor vi kommer helt tæt på flasken og vinen indeni. Første gang afholdes i Kildeparken i Aalborg og entreen er sølle 200kr. Men så er det også bare at give sig hen til alverdens flasker. Følg din lyst.

Forestil jer det grønne græs, solen bagende fra en skyfri himmel. Hundredevis af mennesker og ditto vine i skøn forening. Jeres favorit vinblogger i hed omfavnelse med en buttet Bocksbeutel med Silvaner fra Franken og en slank Hoch fra Mosel med dejlig sødmefuld Riesling indeni.

Ghettoblasteren blæser tonerne af Johnny Gill med Rub you the right way, udover parken.

….Can you feel the magic in my hands/ When I touch and rub you the right way/ Stroke applied with tenderness/ When I hold and rub you the right way”……

Ses vi?

Så er vi på Sicilien hos Franco Zanovello. Vinen er Frappato-Petit Verdot Sicilia Igt 2014. I næsen varm, grønne jordede hårde italienske krydderurter, tør, let sødme, floralt (måske), mørke bær a la blomme, salmiak lakrids! Fantastisk aroma. Var lidt spændt på blandingen af Frappato og Petit Verdot, men et eller andet fungerer. I munden godt med pæn fyldig frugt. Alt er dog holdt stramt og læskende med en god syre og pæn tannin. Egentlig ganske let drikkelig. Dejlig balance. Flot forhold mellem pris og kvalitet.

Importøren Carlo Merolli kalder den et scoop. Jeg glade amatør er helt enig. Normalt køber jeg sjældent mere end en eller to flasker af samme vin, men fortryder jeg ikke købte mere end to af den her bandit.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris: 95kr

Rating: 6/7

Berømt vinblogger udvikler app.

Danmarks måske mest ‘so ein ding’ vinblogger viser sig at være lidt af en electronista fashionista. Trofaste læsere af Danmarks bedste blog vil vide, at undertegnede er overmåde glad for et vist vilddyr af en Peugeot Partner. I bestræbelserne på at møde ligesindede gik Vinbloggeren i tænkeboks.

Et par timers ædruelighed, og vupti en ny app er udviklet. Navnet, Find Partner. Opret en profil, smid et par billeder op af din Peugeot Partner, skriv lidt om årgang, motorstørrelse osv, og straks er du klar til at mødes med andre Partnere.

For nyligt under en tur til Bourgogne, stod appen sin prøve. Vel ude på A31/E21 mod Paris, Toul, Dijon, Lyon, var der showtime. Søg Partner i søgefeltet. I løbet af kort tid havde vi en convoy af Peugeot Partnere. Forestil dig kære læser, en 20-30 Peugeot Partnere i alle farver og størrelser, i lige linie, blæsende afsted på motorvejen med 90-100 kilometer i timen i yderbanen. Et syn for guder. Tro mig, de andre bilister gjorde store øjne. Senere stod den på rasteplads, Bourgogne og højt humør. Dejlig dag og en dejlig app.

Mellissa: Why do they call you the Duck? 

Rubber Duck: Because it rhymes with “luck.” See, my daddy always told me to be just like a duck. Stay smooth on the surface and paddle like the devil underneath!

Fra filmen Convoy, 1978, instrueret af Sam Peckinpah, med Kris Kristoffersen, Ali McGraw og den store Ernest Borgnine.

Vi er i Bourgogne. Bertrand de Monceny, Hautes-Cotes de Nuits, Pinot Noir, 2014, økologisk. Meget burgundisk i næsen. Masser af røde bær, viol og noget af det velkendte let animalske og muldede. Ganske indsmigrende duft. I munden røde bær. Efter den velkendte lette sødme indtræffer en surhed, som overdøver oplevelsen. Vinen virkede ikke fejlbehæftet, men selv en meget amatøragtig vinblogger kan tage fejl. En vin der starter godt men slutter skidt. Pas på med supermarked bourgogne.

Forhandler: Irma

Pris: 120kr

Rating: 2,5/7

Berømt vinblogger i stormvejr. Naturorganisationerne raser.

Danmarks måske mest tissetrængende vinblogger er kommet ud i lidt af et stormvejr. Det viser sig, at undertegnede bor i umiddelbar nærhed af ammoniakfølsom natur. Målinger viser at tålegrænserne i området er langt overskredne.

Flere videooptagelser og fotos fra forskellige kilder, viser med al tydelighed en glad og meget lettet vinblogger urinere på selvsamme natur. De meget håndfaste beviser, har affødt et ramaskrig blandt naturfolk.

Området viser sig nu ydermere at være yngleplads for den sjældne lyserøde tigerfrø. Dette var undertegnede rent faktisk vidende om, da disse små søde frøer er ganske sjove at sigte efter under vandladning.

Formanden for danske naturfrelsere Ingelise Allerblomst udtaler følgende ‘Vi ser med stor alvor på denne sag. Den er et udtryk for et menneskeligt og moralsk forfald. Vi har sat os op på den helt store selvfede, selvhøjtidelige hest. Ih hvor det føles skønt at pege fingre. 

Danmarks måske mest undskyldende vinblogger har i et anfald af rygrad valgt, at stå fast på min ret i den her sag. Jeg henholder mig til FNs verdenseklæring om menneskerettigheder artikel 13 stk 1. Enhver har ret til at bevæge sig frit og lade vandet, og til frit at vælge tissested inden for hver stats grænser.

Danmarks måske skarpeste juridiske vinblogger slår til igen. And the truth shall set you free. Nothing further, your honor.

En lille vino rejste, med ekstrapost fra land til land, hans agt det var at hilse på verdens største mand.

Og det lykkedes. Vin fra Carlo Merolli til verdens måske største vinblogger. Majnoni Guicciardini, Chianti 2016, økologisk. Sangiovese og måske lidt andre druer. Jeg kan overhovedet ikke huske mine noter om vinen. Men det er frugt, røde frugter og især de lidt mørkere som kirsebær. Det er italiensk, rustikt, og dejlig syre friskhed. Det er flot basisvin. Det virker bare rigtigt.

Forhandler: Carlo Merolli

Pris: 80kr

Rating: 5,5/7.

Safterne stiger.

Maj er Gamay. Forår. Safter. Spændt. Op. Til. Lir. Taget på Peugeot Partner rullet tilbage. Perfekt dæktryk. Kørehandske. Vind i vigende hårgrænse. Beaujolais på stilk i kopholderen. Radioen spiller..Dig og Gamay. smil fra dine øjne og din mund. Dig og Gamay. Der er kun os der findes kun. Dig og Gamay.

Ord som petit merci fleurie le brie. scampi fritti scuzi funghi e semifreddi.

Det er tid for lette frokoster og varme sommeraftener. Lambrusco, Gamay, Pinot Noir, Maceration semi-carbonique. Margretheskål, vand, køleelement. Vinblogger i sit rette element. Saft, syre, slurke.

I al den forårs kådhed har danmarks måske varmeste vinblogger fået lavet et erotisk boudoir fotoshoot. I den forbindelse fik jeg en række spørgsmål, som gerne skulle gøre jer trofaste læsere lidt klogere på jeres favorit vinblogger.

Alder: 19 plus det løse
Højde: 183
Vægt: 93 plus det løse
Stjernetegn: Skorpion
Bryst mål: 55
Hoftemål: 120
Taljemål: 134
Kæreste: Spørg mig
Fritidsinteresse: Drikke og bade i vin
Stilling: Vinblogger
Det tænder jeg på: Vin, en trænet krop og et frækt glimt i øjet
Favorittøj: Noget frækt lingeri
Livret: Lasagne, den gode fra knorr.
Mit bedste feriested: Loire eller Thailand
Hvilke tre ting vil du tage med på en øde ø?: Min Peugeot Partner, en flaske usvovlet Pinot Noir og min anal rodeo.
Beskriv dig selv med få ord: Erotisk buttet, sjov og god ved dyr.

Aftenens vin er Beaujolais. Jean Paul-Bartier, la reine de l’arenite, la Madone, Fleurie 2015. Mørk blålilla saft. I næsen tør, kirsebær, peber. I munden frugt, en god syre og en lillebitte tannin. Ikke mere om den vin.

Forhandler: Meny

Pris: 2 stk kr 159

Rating: 4,5/7